Så gör du bäst reklam för din startup

Har du nyligen startat ett bolag? Grattis! Du har en spännande resa framför dig. Att snabbt nå ut till rätt målgrupp är A och O för att lyckas med företaget. Som grundare bör du investera i reklam redan i ett tidigt skede. Här hittar du de bästa tipsen.

Ta hjälp av ett proffs

Din tid är värdefull och därför bör du ta hjälp av en professionell reklambyrå i Göteborg som kan marknadsföra din startup. Med effektiva och skräddarsydda reklamkampanjer har ditt nystartade bolag möjlighet att nå rätt kundgrupp och därmed börja tjäna pengar i ett tidigt skede. Klingit är en nytänkande reklambyrå i Göteborg med lång erfarenhet av att hjälpa olika sorters företag. De har jobbat med över 150 olika varumärken. Du kan boka en demo hos dem för att få reda på mer om deras tjänster och hur de kan anpassas efter just ditt företags behov.

Var närvarande där dina kunder är

Statistik från den statliga myndigheten Tillväxtanalys visar att 35% av alla nystartade företag går i konkurs inom tre år. Det är dystra siffror som ofta beror på brist på kapital, olönsam affärsmodell, konkurrens och andra problem. Många företagare förstår inte sina potentiella kunder och deras behov, vilket resulterar i ett misslyckande. Därför är det otroligt viktigt att i ett tidigt skede förstå vad kunder vill ha. Det första steget är att vara närvarande där dina kunder finns. Om du inte når ut till din målgrupp kommer du inte heller att få den tidiga feedback som är avgörande för startups.